Categorieën
Als je geen geluid maakt, zul je geweldig zijn. Palmer creëerde in de eerste helft een grote vier
29 Sep

Palmer, die afkomstig was van het jeugdtrainingskamp van Manchester City, werd in de zomer van 2021 door de Blues Chelsea voor 47 miljoen euro gekocht. Hij trok dit blauwe Voetbalshirts met Naam aan en werd generaal onder de Blues. Palmer, die net bij Chelsea was gekomen, werd echter ook door veel mediafans in twijfel getrokken, die vonden dat hij de functie niet waard was.

Onlangs is het nieuwe seizoen van de Premier League 2024-25 officieel van start gegaan. In de 6e ronde van de Premier League luidden de Blues Chelsea de uitdaging van Brighton in. In de ongunstige situatie dat Brighton in het begin als eerste scoorde. Palmer, die het nummer 20 Chelsea Voetbalshirts voor Kids droeg, werd door Jackson geassisteerd om in de 21e minuut een prachtig doelpunt te scoren. In de 26e minuut nam Sancho een penalty en Palmer scoorde opnieuw een penalty en scoorde nog een doelpunt. In de 29e minuut maakte Madueke een directe vrije trap. Palmer nam opnieuw de penalty en scoorde. Palmer, die onbetwist was, maakte in 10 minuten een prachtige hattrick, waarmee hij de score voor Chelsea omdraaide en het momentum van de Blues enorm versterkte. Net toen de eerste helft bijna voorbij was, gaf Sancho Palmer opnieuw een assist en Palmer, die stilzwijgend meewerkte, speelde opnieuw zijn geweldige vaardigheden om dit doelpunt te scoren. Aan het einde van de eerste helft versloegen de Blues Chelsea Brighton met 4-2.

In de Premier League creëerde hij in 10 minuten een hattrick en scoorde hij vier doelpunten in 20 minuten. Palmer werd de eerste speler in de geschiedenis van de Premier League die 4 doelpunten scoorde in de eerste helft. Penalty, vrije trap, omtrekken en doorbraak, Palmer gebruikte zijn kracht om zijn geweldige vaardigheden te bewijzen. Als je geen naam voor jezelf maakt, zul je geweldig zijn. Kracht heeft tijd nodig om te bewijzen. Palmer deed het.